שם המטבח:
כתובת: ,תל אביב ,המרכז
סוגי מטבח: ישראלי,איטלקי,מטבח כללי,הודי,גרמני,צרפתי
מספר מנות מקסימלי: 50
זמן התראה מינימלי: מיידי
משך הכנה: כ- 30 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:דגים ופירות ים
חומרים:
הכנה:בקערה גדולה, מערבבים יחד את תפוחי אדמה, בצל ירוק, חזרת ומקרל. יוצרים מהתערובת 8 עוגות עגולות בגודל אחיד.. מגלגלים את קציצות דגים בקמח, מנערים עודף, טובלים בביצה ואח"כ בפירורי לחם. מכסים ומקררים עד מוכנים לבשל. הלביבות יכולות להיות מוכנות עד יום אחד לפני הבישול, או שניתן להקפיא. בעדינות מטגנים את עוגות דגים במחבת עם מעט שמן 5-6 דקות מכל צד, עד שהן פריכות, ובצבע חום זהוב וחמות עד לבפנים..מגישים עם סלט ירוק, רוטב טרטר ופלחי לימון. בהצלחה בתיאבון!!!