שם המטבח:
כתובת: אליהו לנקין 5 דירה 7 ,ירושלים ,ירושלים והסביבה
סוגי מטבח: ישראלי,ספרדי,צרפתי,טורקי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 50
זמן התראה מינימלי: מיידי
משך הכנה: 20 דקות + שעתיים קירור דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:1.להמיס את השוקולד עם החמאה.
2. להקציף ביצים וסוכר לקצף יציב וגמיש.
3. להוסיף את השוקולד בזילוף עדין תוך כדי הקצפה איטית.
4. להוסיף בהדרגה קמח עד שהוא נבלע והתערובת אחידה.
5. להעביר לקערה ולהקפיא כשעתיים.
6. ליצור עיגולים קטנים ולגלגל באבקת סוכר.
7. לסדר על תבנית מרופדת בנייה אפייה ולאפות בחום 180 מעלות כ-7 דקות. הפאגד'יות נשארות רכות במרכז.
8. לקרר ולהתענג....
הערות:ניתן להגיש עם כדור גלידת וניל או סורבה קוקוס משובח.
כדי להפוך לפרווה ניתן להשתמש במחמאה.
ב-ה-צ-ל-ח-ה !