שם המטבח:
כתובת: ,ירושלים ,ירושלים והסביבה
סוגי מטבח: מרוקאי,עיראקי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 50
זמן התראה מינימלי: שלשה ימים
משך הכנה: 1 שעה דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:דגים ופירות ים
חומרים:
הכנה:משרים את הפילה במעט חומץ ולימון.בכדי לנקות את השומנים והריח!לאחר רבע שעה שוטפים וחותכים למנות רצויות.
קולפים תפו"א וחותכים ל6 חתיכות פלפלים אדומים לרצועות ופלפלים חריפים.
קולפים 6 שיניי שום ופורסים
לוקחים חבילת כוסברה מנקים ושוטפים וקוצצים.אפשר להוסיף פרוסות לימון טרי וגרגירי חומוס..לבסוף מערבבים הכול .מוסיפים רבע כוס שמן מלח כורכום צילי אדום חריף מערבבים ומסדרים בסיר,ממלאים מים עד גובה הדג.לבסוף מבשלים למשך חצי שעה עד ארבעים דקות!!טעים.טעים..
הערות:מאוד טעים ומומלץ!!!
לאוהבי חריף!!!