שם המטבח:
כתובת: ראש העין ,פתח תקוה והסביבה ,המרכז
סוגי מטבח: בוכרי,הונגרי,טריפוליטאי,ישראלי,צרפתי,תאילנדי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 200
זמן התראה מינימלי: מיידי
משך הכנה: 15-20 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:דגים ופירות ים
חומרים:
הכנה:שוטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת כוס חורצים עיגולים.
מניחים את העיגולים על תבנית האפייה ושמים בתנור ל-10 דקות ב- 180 מעלות
שורפים את החציל על להבה גבוהה ומוציאים את התוכן.
שוטפים את עלי התרד
שמים במעבד מזון את החציל, עלי התרד והשמנת על לקבלת ממחה גס
מוציאים את הבסיסים מהבצק עלים ומקררים.
בגלל גובה הבצק, אפשר להפריד לשני חלקים: בסיס ועליון.
מורחים בכפית על בסיס הבצק ועליו פרוסות סלמון מקופלת. זה הכול!!
הערות:לאלו שלא אוהבים חלבי, אפשר להחליף בסלט אבוקדו