שם המטבח:
כתובת: ,ראשל"צ והסביבה ,המרכז
סוגי מטבח: ישראלי,עיראקי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 5
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:הוראות הכנה:
לנפות את הקמח עם אבקת האפייה המלח והשוקולד.
בנפרד לטחון את זרעי הפשתן עם הנס קפה והמים.
לערבב סוכר עם שמן ולהוסיף את הפשתן, הנס והמים ביחד.
לערבב עם הקמח עד לתערובת אחידה.
ניתן לגרד את האגוזים והקשיו או לטחון אותם או לשבור אותם.
לאפות בתנור ב180 מעלות למשך 18 דקות.
לצנן ולהגיש!
בתאבון!