שם המטבח:
כתובת: ,זכרון - בנימינה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: איטלקי,אמריקאי,ארגנטינאי,הודי,הונגרי,ישראלי,טורקי
מספר מנות מקסימלי: 20
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: 10 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:סלטים
חומרים:
הכנה: חותכים את העגבניות קטן ושמים בקערה. מקלפים את הגזר והמלפפון מגרדים על פומפיה מוסיפים לעגבניות. מקלפים ביצה קשה ומפוררים לתוך הקערה. פותחים את קופסת הטונה מוציאים את רוב השמן מפוררים בקופסה ומוסיפים לקערה. מוסיפים כף מיונז ומערבבים. מוסיפים מלח ולימון לפי הטעם.
הערות:סלט כבד שיכול לשמש בתור ארוחה כשאין כח לעשות כלום. לא לשמור במקרר יותר מיום בגלל המיונז.