שם המטבח:
כתובת: דרך בית לחם 121 ,ירושלים ,ירושלים והסביבה
סוגי מטבח: ישראלי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 50
זמן התראה מינימלי: מיידי
משך הכנה: בהתראה של יום דרגת קושי: קשה סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה:שמים את הג'ריש במים לשעה מסננים לאחר מכן שמים בקערה את הג'ריש עם ססולת ושמן למשך כמה שעות מעבדים את הבצק לאחר שהיה ארוכה ארוכה של החומרים בשמן+ומגלגלים
הערות:להכנת המרק +בצל שום והרבה סלק ירוק סלרי קישואים מבשלים במים רותחים+6מתבלים במלח לימון ומלח ופלפל לבןכחצי שעה לאחר רתיחה על גז נמוך +לבריאות