שם המטבח:
כתובת: אייל ,מושבים בשרון ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: סיני,ישראלי,איטלקי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 200
זמן התראה מינימלי: שלשה ימים
משך הכנה: 20 דקות+ אפיה דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה: את השוקולד והחמאה ממיסים על סיר בן מארי או במיקרו יחד
---
מערבבים יחד לאחר שהשוקלד התקרר מעט. אין לערבב יותר מידי כדי שהאוויר ישאר בעיסה ויעשה את העוגיות פריכות.
---
אופים על נייר אפיה, בחום של 180 מעלות משהו כמו 10 דקות.
בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים בקופסא יפה!
--
הערות: טיפ:
אפשר את אותה עיסה לאפות בכלי חרס קטנים בתור פונדנט שוקולד-יוצא מעולה