שם המטבח:
כתובת: ,הוד השרון והסביבה ,השרון והסביבה
מספר מנות מקסימלי: 150
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: יום דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:בסיר מרתיחים את המים יחד עם הסוכר עד לקבלת סירופ
מוסיפים את החלב קוקוס והמלח והוניל ומביאין לרתיחה
מוסיפים את הקוקוס ומבשלים עד לקבלת עיסה
משטיחים בתבנית ומקררים כשעתיים בטמפרטורת החדר
לאחר מכן מקפיאים לשעתיים נוספים,ובינתיים מכינים את הציפוי
בסיר ממיסים את השוקולד יחד עם החלב קוקוס,יוצקים מעל העיסה השטוחה ומקררים שוב שעתיים בחוץ ומחזירים למקפיא למשך הלילה מוציאים כ10 דקות לפני ההגשה ולאחר השימוש מחזירים למקפיא זהוא קינוח שמקומו במקפיא....בתיאבון
הערות:טעים ...מומלץ להגיש קוביות קטנות ולהינות מזה ממש כמו חטיף...