בעלי מטבחים

  The Kitchen

שם המטבח:

The Kitchen

כתובת:   ,רמת השרון - הרצליה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלי תמצאו מישהי שחיה, נושמת וחולמת אוכל! אחרי שנים נהדרות ומלאות תשוקה של עשיה כשפית במסעדות, בתי קפה, סדנאות בישול, מסיבות פרטיות בארץ ובעולם וכיועצת קולינארית אני מציגה פותחת את מטבחי לכולכם!

סוגי מטבח: איטלקי,ישראלי,סיני,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 250

זמן התראה מינימלי: יום אחד

מתכונים

עוד מתכונים

פאפא אל פומודורו

פאפא אל פומודורו

פאפא אל פומודורו

משך הכנה: 30 דק'    דרגת קושי: קל סוג המתכון:מרקים


חומרים:

"פאפא אל פומדורו" מרק עגבניות מנצח!
שמן זית, בצלים, עגבניות קלופות, בזיליקום, שום, לחם ופרמז'אנו


חומרים למרק
2 בצלים קצוצים גס
10 עגבניות גדולות וקלופות קצוצות גס (או 2 קופסאות גדולות עגבניות מרוסקות)
1 כוס רסק עגבניות
2 ליטר נוזל לבן מעוף/ירקות שורש
2כפות שום כתוש
2 גבעולי בזיליקום
6 פרוסות לחם לבן/חלה/גבטה
1/2 כוס שמן זית
חופן פרמזן להגשה
מלח,פלפל,סוכר
להגשה:צנוברים קלויים, בזיליקום טרי ופרמזן מגורדת
.


הכנה:אופן הכנה
בסיר רחב מחממים שמן זית ומשחימים את הבצל, מוסיפים עגבניות רסק ונוזל,מתבלים
ומביאים לרתיחה מבשלים שעה על אש נמוכה ומוסיפים בזיליקום ולחם מפורר,
מבשלים עוד 10 דק' טועמים ומשלימים טעמים מוסיפים שום ומורידים מהאש.
בהגשה יוצקים מהמרק לקערת הגשה אישית מוסיפים צנוברים, מטפטפים מעט שמן זית והרבה פרמזן


תגובות