שם המטבח:
כתובת: ,רמת השרון - הרצליה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: איטלקי,ישראלי,סיני,צרפתי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 250
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: 30 דק' דרגת קושי: קל סוג המתכון:מרקים
חומרים:
הכנה:אופן הכנה
בסיר רחב מחממים שמן זית ומשחימים את הבצל, מוסיפים עגבניות רסק ונוזל,מתבלים
ומביאים לרתיחה מבשלים שעה על אש נמוכה ומוסיפים בזיליקום ולחם מפורר,
מבשלים עוד 10 דק' טועמים ומשלימים טעמים מוסיפים שום ומורידים מהאש.
בהגשה יוצקים מהמרק לקערת הגשה אישית מוסיפים צנוברים, מטפטפים מעט שמן זית והרבה פרמזן