שם המטבח:
כתובת: איילון 62 ראש העין ,פתח תקוה והסביבה ,המרכז
סוגי מטבח: איטלקי,הודי,הונגרי,ישראלי,סיני,ספרדי,צרפתי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 15
זמן התראה מינימלי: יומיים
חזה הודו ממולא באורז עם פטריות ופירות יבשים מתובל . כ-4-5 מנות
מחיר:
45
גודל:
1 יחידה
מנה קלאסית המשלבת כבד עוף עם פירות וניחוח וניל. מתאימה הן כמנה ראשונה והן כמנה עקרית עם תוספת של פירה בטטה. הצבעים הריחות והטעם יוצרים שילוב טעמים מנצח.35 ש"ח כמנה ראשונה 45 ש"ח כמנה עקרית לא כולל תוספות
מחיר:
45
גודל:
200 גרם מנה 1-15 יח'
מנה מהמטבח האסייתי, עם טעם קארי מעודן. ניתן להגיש על מצע אורז בסמטי ופרא. או ירקות מאודים או תפוחי אדמה מבושלים. המחיר אינו כולל תוספות
מחיר:
35
גודל:
200 גרם למנה 1-15 מנות
עוף ברוטב עגבניות עם זיתים וצימוקים. ניגוד הטעמים והבישול האיטי, יוצרים מנה שבהחלט דורשת "לנגב" את הרוטב עם לחם טרי וטוב.
ניתן להכין מנה זו עם כרעיים שלמות 60 ש"ח לק"ג, חתוכות 65 ש"ח לק"ג או חזה עוף 75 ש"ח לק"ג.
מחיר:
60
גודל:
ק'ג
מנה המשלבת עוף ופירות, במקרה זה דובדנים חמצמצים בסירופ. יוצרים שילוב טעמים הערב לחייך וצבעים עזים על הצלחת, כך שהמנה ממולצת לארוחה חגיגית.
מחיר:
40
גודל:
מנה אחת
חזה עוף, פטריות ופסטה. שילוב מצויין, מתובל בעדינות, עם לימון מלח פלפל שחור טחון טרי. כמובן ניתן להשלים עם גבינת פרמזן או אפילו מעט פלפל שטה גרוס לעקצוץ קל.סלט ירוק ליד עם רוטב וינוגרד - מושלם ניתן לבל מנה זו גם כמנת "מזנון"
מחיר:
40
גודל:
220 גרם למנה
מנת דג סלמון, עם רוטב סלסה ירוקה חמצמצה המתאימה לדג הצרוב על מחבת פסים. מכאן שהמנה עצמה כמעט וללא שומן, שומרת על מרקם הדג ועוטה את הרוטב בחגיגיות
מחיר:
130
גודל:
ק'ג
תבשיל המתבשל במשך זמן ארוך בתנור מכיל חלקי עוף (שוקיים, ירכיים, חזה עוף וכנפיים). עם ירקות (ת"א, גזר, שומר ועוד), מתבשל בציר עוף עד אשר כל המרכיבים נימוחים ורכים
מחיר:
55
גודל:
ק'ג
מדובר במנה אישית של 200 גרם, פילה או סטק דג בשרני(סלמון, נסיכת הנילוס או אחר, עם ירקות עשבי תיבול תבלינים לימון ויין
ניתן לקבל גם דג שלם. המחיר לדג שלם הוא 50 ש"ח ליחידה
מחיר:
25
גודל:
מנה
מנה בשרית, קלילה, ללא קמח (מעט פרורי לחם)המשלבת גם בשר וגם ירק מבושל. מתאימה כמנה עקרית מרכזית ליום יום או כחלק ממספר מנות מרכזיות
מחיר:
55
גודל:
4-8 מנות
כבד עגל עם תפוחי אדמה קטנים ובל מטוגן, ישמשו כמנה ללא צורך בתוספת. השילוב בין כל המרכיבים משיעים זה על זה ומעניקים טעם מיוחד.
מחיר:
75
גודל:
6-8 מנות
עם בוא החורף(כן, גם עם הטמפרטורות הגבוהו יחסית), חמן הופך למאכל חובה. אולם זו גירסה פחות כבדה והיא מכילה איטריות עבות בשרניות ועוף מחולק, עם ירקות מאודים גזר בצל ועוד
מחיר:
75
גודל:
6-8 מנות
מנה שהיא ארוחה. טעמים של המזרח הרחוק, צבעים וריחות מובהקים. המנה משביעה ותמיד צריך להחזיק עוד מעט בצד לצורך דרישת תוספות
מחיר:
75
גודל:
6-8 מנות
בלינצסים - טריים/קפואים המחיר ללא מילויי
בלינצ´סים עם מילוי: גבינה אגוזים, ערמונים, פירות יער עלות המילוי:100 גרם ל-3 יחידות 6-9 שקלים תלוי בסוג המילויי
מחיר:
3
גודל:
כל כמות
פרפה - מנת קינוח קפואה אולטימטיבית. ניתן לקבל בטעמים שונים תות, חלבה, שוקולד, פירות יער. זמן הכנה 24 שעות.
ניתן לקבל את המנה גם פרווה.
מחיר:
55
גודל:
1
מנת קינוח, קלה, בבצק פיל, מתוקה במידה. את סיום הכנת המנה יש לבצע ממש לפני הגשה 15 דקות בתנור.
למרות פשוטתה של המנה, היא יחודית וקוצרת תשואות
מחיר:
8
גודל:
1-15
מנת קינוח, הכוללת פירות העונה (בתחילת הסתו עדין אפשר להשתמש באפרסקים ורוטב מנגו), שהיא סיום מתוק לכל ארוחה בשרית/חלבית או צמחונית
מחיר:
10
גודל:
15 מנות
סלט העשויי מפלפלים אדומים, בצל, תבלינים ורוטב עגבניות, מבושל על אש קטנה למיזוג מושלם של הטעמים. ניתן לקבל אותו גם פיקנטי. המחיר מתייחס ל-1 ק"ג פלפלים לפני הבישול
מחיר:
25
גודל:
1 ק'ג
פלפלים קלויים בתחמיץ, שום ותבלינים. נתן לקבל גם פקנטי. המחיר מתייחס ל-1 ק"ג פלפל לפני הקליה. לפלפל פיקנטי יש להוסיף עוד 2 ש"ח.
מחיר:
25
גודל:
1 ק'ג
פטה כבד עדין המהווה תמיד מנה מדהימה להתחיל עימה ארוחה או כמנה למזנון בעת ארוח. ניתן להוסיף למנה זו ריבת בצל, טוסטונים מלחם "בריוש"(הנ"ל בתוספת מחיר)זמן הכנה 24 שעות מראש
מחיר:
70
גודל:
ק'ג
"כיכר" גבינה מתבנית מאורכת עם גבינות שונות בטעם פיקנטי הכולל "פסטו" או טפנד זיתים או עגבניות עטוף בחצילים או קישואים. מתאים לאירוח בארוחת מזנון
מחיר:
70
מוס טונה - מנה מוכרת, מתאימה ל"ככב" במזנון, בארוחה קלה, ה
"טויסט" של הטעם הוא בתיבול
מחיר:
50
גודל:
קג
הסלמון אחד מנסיכי המים, נותן למוס טעם יחודי עשיר וצבע מדהים, מנה שניתן להשתמש בה במזנון או כמנה אישית לסועד. במידה ומדובר במנה ראשונה עם רוטב ופטריות, מדובר בכ-120 גרם. במשקל המחיר הוא 75 ש"ח
מחיר:
12
גודל:
למנה
מרק עגבניות קר מהמטבח הספרדי. מתאים כפתיח לארוחה קלילה, מכיל בתוכו ירקות טריים, אפשר להגישו פיקנטי
מחיר:
15
גודל:
15 יחידות
חצאי אבוקדו ממולאים בסלסת מנגו. שילוב של טעמים ישראליים צבעוני מאד, טעמים משתלבים זה בזה. מתאים למנות ראשונות או למנות מזנון(לצורך כך יבחרו כמובן חצאי אבוקדו קטנים. המחיר ליחידה (חצי אבוקדו)
מחיר:
10
גודל:
כל כמות
לחמניות קלות, עם טעמי גבינה מודגשים, מתאים לתוספת במזנון או ארוחה חלבית. ניתן כמובן "לטרוף" אותן כשהן עוד חמות, או להמתין ולהוסיף מטבלים(טפנד זיתים, ממרח עגבניות מיובשות, פסטו ועוד)
מחיר:
2
גודל:
כל כמות
מנה ראשונה או למזנון בה הסולת, הופכת אותה ל"קרנצית", תוספת היוגורט והסלמון מוסיפים רעננות וחמיצות מתאימים. 500 מל"ל יוגורט 12 ש"ח סלמון 100 גרם 20 ש"ח
מחיר:
50
גודל:
20 יחידות
סלט עשיר המכיל אורז (אפשר כמובן אורז שנותר מיום קודם), פלפלים, אפונה, טונה, תירס, זיתים שחורים ורוטב מדהים. יכול לשמש כארוחה קלה בפני עצמה או כתוספת למנה שאינה בשרית.
מחיר:
25
גודל:
ק'ג
השילוב בין חצילים ל... הוא כבר מנת חלקנו במטבח הישראלי. במקרה הזה מדובר בחציל מאודה, ללא שמן עם יוגורט עיזים מטובל. הרעננות והחמיצות של היוגורט, משתלבים עם בשר החציל בצורה מושלמת. המחיר למנה הכולל חציל גדול ויוגורט (כ-500 גרם)
מחיר:
25
גודל:
למנה
פסטרמה אפויה מבשר הודו, ללא חומרים משמרים. המחיר הוא ל1-ג"ק חומר גולמי
מחיר:
65
גודל:
יחידה
השילוב בין פירה הסלק לאגסים, יוצר מרקם טעמים מנוגד וצבע. מתאים כמנה ראשונה או כסלט למזנון. המחיר ללמנת מזנון 60 ש"ח
מחיר:
10
גודל:
1 מנה
רוטב שזפים קר על כיסונים חמים יוצר שילוב טעמים מעניין
מחיר:
10
גודל:
כל כמות