בעלי מטבחים

  style.kitchen

שם המטבח:

style.kitchen

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלנו אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. הודגש זמן, מחשבה והמון אהבה לבניית המנות שאנו מציעים על מנת שאתם תוכלו להנות מחוויה קולינארית מסחררת חושים וטעמים. אנו במטבח מגישים לכם פתרונות קולינאריים המתאימים לכל גיל ולכל סביבה פעיליות המטבח שלנו בין היתר : אירועים למגזר הפרטי ולחברות. מסיבות הפתעה,ארוחות רומנטיות, מסיבות קוקטיילים, מופעי בישול, הרצאות קולינאריות, קייטרינג,מסיבות ימי הולדת,עגלות קינוחים, שף פרטי לכל מקום, סושי. ובנוסף ניתן לבנות תפריט (ביתי) לאירוע / ארוחה של בית בהזמנה אישית ברמה הקולינארית הגבוה ביותר כמו כן ארוחות עיסקיות לחברות, אירועי ברביקיו אסדו ארגנטינאי ועוד. על עצמי שמי ויכמן זיו, בוגר ביה"ס לאומנות הבישול, מעל 15 שנות ניסיון בתחום הקולינארי בארץ ובחו"ל. בואו להשתתף בחוויה קולינארית המשאירה טעם של עוד.

סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שבוע

בלוג

המשך טיפים למטבח

17/02/2009 08:28:54


 שלום לכם הנה הבטחתי לכם מספר טיפים למטבח מרשימת הטיפים הראשית שם העליתי עוד טיפים אז הנה עוד שניים מהם :
טיפ 1
למה כדאי לרחוץ ולקמח צימוקים לפני הכנסתם לתערובת העוגה
תשובה : בדרך זו הצימוקים לא ישקעו ויתפזרו פחות או יותר בצורה אחידה בתוך העוגה.
טיפ 2
למה כדאי להוסיף כף חומץ לשמן עמוק לפני כשמטגנים צ'יפס
תשובה: הוספת החומץ גורמת לצ'יפס לספוח פחות שמן
  תודה