בעלי מטבחים

  style.kitchen

שם המטבח:

style.kitchen

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלנו אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. הודגש זמן, מחשבה והמון אהבה לבניית המנות שאנו מציעים על מנת שאתם תוכלו להנות מחוויה קולינארית מסחררת חושים וטעמים. אנו במטבח מגישים לכם פתרונות קולינאריים המתאימים לכל גיל ולכל סביבה פעיליות המטבח שלנו בין היתר : אירועים למגזר הפרטי ולחברות. מסיבות הפתעה,ארוחות רומנטיות, מסיבות קוקטיילים, מופעי בישול, הרצאות קולינאריות, קייטרינג,מסיבות ימי הולדת,עגלות קינוחים, שף פרטי לכל מקום, סושי. ובנוסף ניתן לבנות תפריט (ביתי) לאירוע / ארוחה של בית בהזמנה אישית ברמה הקולינארית הגבוה ביותר כמו כן ארוחות עיסקיות לחברות, אירועי ברביקיו אסדו ארגנטינאי ועוד. על עצמי שמי ויכמן זיו, בוגר ביה"ס לאומנות הבישול, מעל 15 שנות ניסיון בתחום הקולינארי בארץ ובחו"ל. בואו להשתתף בחוויה קולינארית המשאירה טעם של עוד.

סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שבוע

בלוג

והפעם אחסון מזון בשבילכם מבית stylekitchen

18/02/2009 19:29:33


                              אחסון מזון בקירור
 
 

            מזון

      מקום האחסון

        משך האחסון

       תנאי אחסון

לחם

לחם

הקפאה

מקרר

12 חודשים

עד שבוע

מכוסה עם פלסטיק/

נייר כסף

עוגות עם קצפת

קרם ביצים

קרם מרגרינה

מקרר

   יומיים

עם כיסוי

חמאה,מרגרינה

מקרר

שבועיים

מכוסה בנייר כסף

שמן

מקום מוצל/מקרר

בלי הגבלה

לא הכרחי קירור אבל ישמור את הטעם לזמן ממושך

גבינה קשה

גבינה חצי קשה

מקרר

חודש

עטוף בנייר/פלסטיק

גבינה לבנה

כל הסוגים

מקרר

לפי הוראות יצרן

עטוף בנייר/פלסטיק

גבינה מותכת

מקרר

שבועיים

עטוף בנייר/פלסטיק

ביצים שלמות

הקפאה

6 חודשים

להוציא מהקליפה לערבב חלבון+חלמון להוסיף כפית סוכר/מלח לכל 8 ביצים ולשפוך לתוך מיכל להקפאה

חלבון ביצה

מקרר

10 ימים

מיכל סגור היטב

חלמון ביצה

הקפאה

6 חודשים

במיכל להקפאה

ביצים שלמות

ביצים קשות

מקרר

מקרר

1 חודש

1-7 ימים

לפלסטיק סגור ולכסות עם מים עד הסוף

בשר בקר טרי לצלי

בשר בקר טרי לסטייק

עוף טרי

מקרר

 

6 ימים

4 ימים

2 ימים

לשמור בעטיפה לא הדוקה כדי לאפשר זרימת אוויר לבשר

בשר בקר מבושל

בשר הודו מבושל

בשר עוף מבושל

מקרר

7 ימים

7 ימים

5 ימים

להכניס למקרר בעודו מעט חם כאשר מתקרר לכסות כדי למנוע התייבשות וריחות

בשר מעושן

נקניק יבש/נקניקיות

נקניק רטוב/ונקניקיות

מקרר

7 ימים

7 ימים

5 ימים

עטוף היטב/אריזה מקורית

דג טרי

מקרר

1 יום

לשים בפתיתי קרח למנוע התייבשות

דג רזה (פילה)

הקפאה

6 חודשים

לעטוף היטב בפלסטיק

דג שמן

הקפאה

3 חודשים

לעטוף היטב בפלסטיק

חלב ושמנת מתוקה

מקרר

לפי הוראות יצרן

במקום הקר ביותר במקרר

חלב

הקפאה

1 חודש

באריזה מקורית

שמנת מתוקה

הקפאה

3 חודשים

בשמנת עם % שומן גבוה

תפוח עץ

מקרר

שבועיים

לא מכוסים

משמש,אבוקדו,אפרסק

מקרר

3-5 ימים

לא מכוסים

תותים

מקרר

1 שבוע

בכלי שטוח בלי מכסה

בננות (בשלות בלבד)

מקרר

4 ימים

הבננה משחימה אבל ניתנת לאכילה

אספרגוס,כרוב ניצנים

מקרר

שבוע

לאחסן בתא ירקות

קולרבי,בצל ירוק,פלפל ירוק,צנון,קישוא,עשבי בישול,חסה,כרובית,במיה,כרוב,

גזר, סלרי, מלפפון,ארטישוק

מקרר

שבוע

לאחסן בתא ירקות

אפונה ירוקה,תירס

מקרר

שבוע

להשאיר בקליפה ולאחסן בתא אחסון

עגבניות

 

 

מקרר

שבוע

עד להבשלה לאחסן בחדר ולא בשמש לאחר מכן במקרר בתא ירקות

תפוחי אדמה,בצל,שום,בצל סגול

במקום מוצל ויבש

3 שבועות

לא רצוי לאחסן במקרר

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
email: style.kitchen1@gmail.com
תהנו חברים יקרים אשמח לתגובות באתר שלי .זיו.