לזניה שתבקשו עוד
מצטיידים בתבנית מלבנית 35/25
בקערה אחת מערבבים גבינות לבנות ,ביצים ,עשבי תיבול ,מלח ופלפל
בקערה נפרדת מערבבים היטב את תערובת העגבניות ,שום ,מלח ,ופלפל
מרפדים את התבנית במחצית מעלי הלזניה מעל שופכים מחצית מתערובת הגבינות באופן שווה
מעל שופכים את רוטב העגבניות ומיישרים במרית
מעל מסדרים מחצית מפרוסות הגבינה הצהובה
חוזרים על סדר ההרכבה כאשר שכבה עליונה מכוסה בפרוסות הגבינה שנותרו.
אופים כ 35-40 דקות או עד שהגבינה נמסה