ניצן שנערוביץ
|
מרק עדשים
מחממים סיר, מכניסים לתוכו את הכוסמת וקולים מעט (כדקה).
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה וממליחים. מנמיכים את האש ומבשלים לרבע שעה.
בינתיים קוצצים את הבצל הסגול לחתיכות קטנות.
מרתיחים את האפונה למשך 10 דקות .
מוסיפים את המרכיבים הקצוצים האפונה החמוציות והצנוברים ומערבבים בקערה
מכבים את האש של הסיר עם הכוסמת.
שופכים את התכולה של הסיר לקערה ומוסיפים מלח ופלפל.
|
- :עלו ברשת
כל הזכויות שמורות לחברת תבשיל אינטרנט בע"מ © 2011. אתר תבשיל הוא שוק אוכל באינטרנט, המאפשר מפגש בין בשלנים ובשלניות ביתיים לקהל הרעבים באזור מגוריהם, שרוצים לאכול אוכל ביתי או להזמין קייטרינג ביתי. באתר גם מתכונים של מאכלי עדות בישראל, כגון מתכוני אוכל מרוקאי, אוכל טריפוליטאי, רוסי ועוד, טיפים, פורום אוכל ומידע לעסקים קטנים בתחום המזון.