סלטים
חותכים לרצועות קטנות את השומר הפלפלים הבצל ואת הלימון.
קוצצים דק את הפטרוזילה.
מתבלים הכל לפי הטעם, רצוי הרבה לימון.
סלטים
מערבבים את תפוחיי האדמה עם כל התבלינים. נותנים למסה לנוח שעה ומערבבים כל רבע שעה.
אופים עד שהתפוחיי אדמה רכים. בתיאבון.
סלטים
חותכים לקוביות של 3 ס"מ את בשר והירקות.
מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את בשר וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הפפריקה החריפה והמתוקה וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הירקות ושאר התיבול ומים עד גובה הבשר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
מבשלים עד שהבשר רך