כתובת: ירושלים והסביבה מודיעין והסביבה סדנאות וארועים ברחבי הארץ
מאקי- רול צר במילוי אחד
צמחוני- מלפפון/ גזר /פלפל אדום 13 ₪ סלמון/ דניס 18 ₪
כמות:
8 יחידות
|
סושי סנדוויץ - משולשי סושי
צמחוני- אבוקדו, מלפפון, גזר וירק בטמפורה 25 ₪ ספייסי סלמון- סלמון קצוץ בטיבול פיקנטי, אבוקדו, מלפפון 30 ₪ ספייסי טונה- טונה קצוץ בטיבול פיקנטי, אבוקדו, מלפפון/בטטה 30 ₪
כמות:
4 יחידות גדולות
|
ניגירי
אצבעות אורז עם נתח דג נא
כמות:
2 יחידות
|
Inside out -אורז בחוץ
צמחוני- גזר, מלפפון, דלעת יפנית/ צנון יפני 18 ₪ קליפורניה- סלמון, מלפפון, אבוקדו/ גזר 20 ₪ סלמון טרייקי- סלמון מבושל בטרייקי, מלפפון 20 ₪ סלמון טמפורה- סלמון מטוגן בציפוי טמפורה, פלפל אדום 20 ש"ח סלמון מעושן- חביתה, סלמון מעושן, גזר, מלפפון 20 ₪ קטפילר- מלפפון/ גזר/ פלפל אדום, עטוף בסלמון ואבוקדו (או מנגו בעונה) 25 ₪ ספייסי טונה – טונה קצוץ בטיבול פיקנטי ומלפפון 25 ₪ למון דג – דניס קצוץ מתובל בצל ירוק ובקליפת לימון 25 ₪
כמות:
8 יחידות
|
סדנת סושי
הסדנאות שלנו מתאימות לאירועים פרטיים, לקבוצה, ליום הולדת, ליום גיבוש. מתקיימות בבית הלקוח.הסדנאות מעניקות חוויה טוטאלית של למידה פעילה, בישול וארוחת גורמה, ומותאמות לטעמך ולתקציבך. לומדים להכין את האורז, שימוש נכון באצות, גלגול הסושי על מחצלות הדגמת שני סוגים של רולים: א. מאקי (רול רגיל כשהאצה עוטפת את האורז ואת המרכיבים הפנימיים) ב. אינסייד-אאוט (רול הפוך – האצה נראית מבחוץ, והיא האורז והמרכיבים הפנימיים) ג. 3. התנסות אישית: כל משתתף מכין בעצמו רול לפי בחירתו (באחד משני האופנים הנ"ל, ובבחירה אישית של המרכיבים) 4. הדגמה שני סוגים נוספים של סושי: א. סקוור סושי – סושי מרובע (נקרא גם "סושי בלחץ") ב. קטרפילר (אינסייד אאוט עטוף במרכיבים שונים: בטטה, אבוקדו, בצל ירוק, לקס, טונה ועוד). אוכלים בשפע סושי.
כמות:
5-15 משתתפים
|
סדנת עוף
הדגמת שני אופנים של הכנת עוף עוף: א. רול של עוף ממולא בפירות יבשים / ירקות מוקפצים. ב. עוף סיני חריף מתוק – רצועות חזה עוף במעטפת טמפורה מטוגנות, ומוקפצות עם מבחר ירקות ופירות. התנסות אישית
כמות:
5-15
|
סלט אצות וואקמה ומלפפון
אצות ואקאמה מיובשות מלפפונים .כף רוטב סויה מאיכות טובה חומץ אורז שורש ג´ינג´ר טרי מגורר בצל ירוק כפית זרעוני שומשום קלויים קצת
כמות:
לארבעה אנשים
|
סדנת שוקולד
סדנת שוקולד כוללת הכרה תיאורטית של עולם השוקולד, לימוד תהליך הכנת השוקולד והכנה בפועל של המנות המתוקות. קעריות שוקולד קעריות שוקולד במנג´טים עלים משוקולד כרוב משוקולד בלון טבול בשוקולד שוקולד ממולא נוגט טרפלס שוקולד פונדו שוקולד תלתלי שוקולד גלידת וניל עם קפה, וגרעיני רימון הסדנאות מיועדות לכל גיל. יש סדנאות לקטנים ויש לגדולים.
כמות:
עד 30 אנשים
|